Asla vazgeçmeyeceksiniz

Seçimde görev alacak sandık görevlilerine seslenen Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, "Hikâyenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız. Size ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul, Ankara seçimlerinden hepiniz antrenmanlısınız. Asla vazgeçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz." dedi.

SİYASET - 13-05-2023 11:00

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, “Sandıklarda olacak kahramanlara...” notuyla video paylaştı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Pazar günü sandıklarda yer alacak arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Son birkaç gündür yapılan tehditler, polisimize yapılan baskılar, cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum şovlarının tek amacı vardı: Sizi o sandıklardan uzak tutmak. Ne oldu? Gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarımız kilitlendi. Kimseyi korkutamadılar. Çünkü o sandıklara müşahit gidecek gönüllüler; erdem savaşçıları, vicdan emekçileri. Onlar hepimizin olmak istediği kişiler.

Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok ama çok teşekkür ediyorum. Hikâyenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız.

Günün Diğer Haberleri