Instagram yorumları nasıl kopyalanır? Instagram'da yorum kopyalama yöntemleri

Birçok kişi tarafından en çok kullanılan uygulama Instagram olurken birçok özellik de araştırılmaya devam ediyor. Fotoğraf ve video gibi birçok paylaşım yapılırken gönderilerin altına yapılan yorumları kaldırmak için neler yapılabileceği merak ediliyor.İşte yorum kaldırma özelliği hakkında merak edilen tüm detaylar…

TEKNOLOJİ - 13-10-2022 08:43

 

Akıllı telefon üzerinden ya da bilgisayar üzerinden kullanılan Instagram uygulaması farklı özellikleri kullanıcılara sunuyor. Gönderilerin altına yapılan yorum veya yazı kopyalama izninin ne olduğu araştırılıyor. Kullanıcılar beğendikleri yorumları biyografileri veya açıklamaları not ederek saklarken uygulama üzerinden yapılamayan bazı işlemlerde bulunmaktadır.İşte yorum kaldırma özelliği hakkında merak edilen tüm detaylar…

INSTAGRAM YORUMLARI NASIL KOPYALANIR?

Instagram'da beğendiğiniz ve hoşunuza giden bir yorumu kopyalamak için tarayıcıyı kullanmanız gerekmektedir. Bilgisayar üzerinden Instagram uygulamasına giriş yaptıktan sonra yorum kopyalama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda başka bir profilde yer alan biyografi yazılarında da kolay bir şekilde kopyalayabilirsiniz.

Telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan tarayıcı üzerinden Instagram'a giriş yaptıktan sonra kopyalama işlemi yapılabilir. İki farklı yöntem bulunurken bu yöntemi ile yorum,yazı, açıklama gibi pek çok metni kopyalama bilmektedir.

TARAYICI İLE YORUM KOPYALAMA

Tarayıcı üzerinden giriş yaparak yorum kopyalama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için uygulamanız gereken yöntemler şu şekildedir:

Akıllı telefon üzerinden Instagram uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir.

Daha sonra kopyalamak istediğiniz yorumun yer aldığı gönderiyi açınız.

Gönderinin üst köşesinde yer alan üç nokta işaretine tıklayınız.

Burada bağlantıyı kopyala seçeneğine basmamız gerekiyor.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu açtıktan sonra kopyaladığınız bağlantı metnini adres çubuğuna yapıştırınız

Tarayıcı üzerinden yeniden uygulamaya giriş yaparak masaüstü görünümüne geçmek için sağ üst köşede yer alan üç noktaya basmanız gerekmektedir.

Daha sonra kopyalamak istediğiniz yorumun üzerine basılı tutarak kopyalama işlemini yapabilirsiniz.

UYGULAMA ÜZERİNDEN YORUM KOPYALAMA

İkinci bir yöntem olarak karşımıza çıkan yorum kopyalama özelliği "Universal Copy" isimi ile bilinmektedir. Yapmamız gerekenler şu şekildedir:

Uygulamayı açtıktan sonra hesabınıza giriş yapınız.

Kopyalama işlemi yapmak istediğiniz gönderiyi seçiniz.

“Tüm yorumları görüntüle” seçeneğine tıklayınız.

Bildirim panelini geçiş yapmanız gerekmektedir.

İndirdiğiniz uygulamayı aktifleştirdikten sonra uygulama görüntülediğiniz tüm yorumları algılayacaktır.

Yorumlar arasında kopyalamak istediğiniz yorumu seçtikten sonra işlemi tamamlamış olacaksınız.

INSTAGRAM YORUM ÇEVİRME

Boz Instagram profillerinde gönderilerin altında yabancı dilde yazılar bulunmaktadır. Uygulama bu yorumları hızlı bir şekilde algılayarak size çevirisine bak özelliği sunmaktadır. Bu sayede yorumları Türkçe olarak görüntüleyebilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri