AK Parti Akçakale İlçe Belediye Başkan adayı Abdülhakim Ayhan yerel seçim mesaisini sürdürüyor.

 

Aslen Eczacı ve 2009-2019 yılları arasında  Ak Parti Akçakale Belediye Başkanlığı yapmış olan Abdülhakim Ayhan halkın arasında olmaya devam ediyor. Hergün ilçenin bir başka noktasında 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Ayhan halkın sevincine de hüznüne de ortak oluyor.

 

 

 

"Müsterih olun… Kaldığımız yerden devam etmeye geliyoruz…" diyen Ayhann ilçeye emekliler kıraathanesi kazandırmaya hazırlanıyor.

 

Resim

Hane ziyaretleri yapana Ayhan, "Cumhur ittifakımız her gün daha da güçleniyor. KABAK ailesi ile verimli bir istişare…" diyerek bir kare paylaştı.

Resim

 

 

 

Başkan adayı Ayhan, "Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir” hadisi ışığında; Yaptıklarımız yapacağımızın teminatı diyerek kadim ilçemiz için değerli annelerimiz ve kadınlarımız için yapacağımız projelerden sadece biri.. Merak etmeyin kaldığımız yerden devam ediyoruz…" dedi.

 

 

 

Resim

 

 

 

Kazanmaya olan inancını paylaşan Ayhan, "Gevşemeyin üzülmeyin eğer gerçekten inanıyorsanız galip gelecek olan sizlersiniz… La Galibe İllallah" ifadelerini kullandı.

 

Resim

 

 

 

Cumhur İttifakı bileşenlerini de unutmayan Ayhan, "Cumhur ittifakımız çizgisinden hiç bir dönemde ödün vermeyen bölgemizin ferasetli ailesi TAŞKIN ailesi ile gönül bağımızı kuvvetlendirdik". notunu düştü.

 

Resim

 

Halkın hüznüne ortak olan Ayhan, "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn Buhan ve Yılmaztekin ailelerinin acılı günlerinde yanlarında olduk. Rabbim rahmet etsin…"

 

Resim

 

Ayhan, "Bölgemizin kıymetli aşiretlerinden Recco aşireti bizleri seçim büromuzda ziyaret ederek desteklerini belirttiler.. Çıktığımız bu kutlu yolda rabbim bizlere destek olan herkesten razı olsun.. Recco Aşiretinin her bireyine ayrıca teşekkür ediyorum."

Resim

 

Düğünlere de katılarak halkın mutluluğuna ortak olan AK aday Ayhan, "Sevincin, kardeşliğin bir halay gibi kol kola geldiği düğünlerimizden birindeyiz… Elçi ve Balık ailelerine hayırlı etsin rabbim.. Bir ömür boyu mutluluklar…" dedi.

 

Resim