Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, geçtiğimiz yıl eski eşi Amber Heard ile karşılıklı açtıkları karalama davasını kazandıktan sonra ilk kez bir filmde yer alarak, Cannes Film Festivali'nde dünyanın karşısına çıktı. Jeanne du Barry filminin tanıtımı için Cannes’a giden ve bazı kesimlerce tepkiyle karşılaşan Depp, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'KARŞINIZDAKİYLE AYNI ÇİZGİDE OLMAK ZORUNDA BIRAKILIYORSUNUZ'

Açtığı davayı kazansa da eski eşi Heard’le ilişkisinde şiddet ve cinsel istismarla suçlanan oyuncu, Hollywood tarafından “boykotla karşı karşıya olup olmadığı” sorusuna şu yanıtı verdi:

 

“Hollywood tarafından boykot edilmiş hissetmiyorum çünkü artık Hollywood’u düşünmüyorum. Herkesin kendisi gibi olmak isteyeceği ancak olamayacağı garip bir dönem. İnsan karşısındakiyle aynı çizgide olmak zorunda bırakılıyor. Eğer bu hayatı yaşamak istiyorsanız size iyi şanslar diliyorum.”

'17 KEZ GERİ DÖNDÜM'

CBS News’da yer alan habere göre, yeni filmini tanıtmaya ve mesleğine odaklandığını söyleyen Johnny Depp “Şu ana kadar 17 ‘geri dönüş’ yaptım. ‘Geri dönüş’ ifadesini anlamıyorum çünkü ben hiçbir yere gitmemiştim” dedi.