Avustralya'da S&P/ASX 200 yüzde 0,11 düştü. RBA'nın gecelik nakit oranını 25 baz puan artırarak yüzde 3,6'ya yükseltmesi bekleniyor, bu da Haziran 2012'den bu yana en yüksek oran olacak. Resmi verilere göre ülke Ocak ayında dar bir ticaret fazlası verdi.

Japonya'da Nikkei 225 yüzde 0,52, Topix yüzde 0,43 arttı. Güney Koreli Kospi yüzde 0.11 yükselirken Kosdaq yüzde 0.18 düştü.

Hong Kong'un Hang Seng endeksi, ilk işlem saatinde yüzde 0,11 artışla işlem gördü. Anakara Çin'de, Şanghay Bileşik kısmi olarak yükselirken, Shenzhen Bileşeni yüzde 0,22 düştü.

Filipinler'de enflasyon, resmi verilere göre Şubat ayı tüketici fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 8,6 artarken, gevşeme belirtileri gösterdi.

Çin ticaret verilerini günün ilerleyen saatlerinde yayınlayacak. Tayland'ın enflasyon verilerinin de açıklanması planlanıyor.

ABD'de bir gecede hisse senetleri, Dow dört günlük bir galibiyet serisi yakalarken büyük ölçüde kazançlarını korudu. Yatırımcılar ayrıca Fed Başkanı Jerome Powell'ın Salı ve Çarşamba günü merkez bankasının faiz artırım kampanyasına ilişkin bir sonraki hamlelerini bildirecek olan kongre ifadesini bekliyor.