Vatandaşlar internet üzerinden merakla faiz oranları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki kredi oranları son dönemlerde düşüşte mi? Faiz oranları nasıl? En düşük faizi hangi banka veriyor? Tüm bankaların faiz oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARIN FAİZ ORANLARI

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların sık sık başvurduğu yöntemlerden biri olan krediler ile ilgili faiz oranları araştırılıyor. Bankaların faiz oranları ise şu şekilde belirlenmiştir;

Bankaların İhtiyaç Taşıt ve Konut Kredisi Faiz Oranları

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.79 olarak, konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29 olarak, taşıt kredisi faiz oranı 1.59 olarak uygulanıyor.

HALKBANK

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.89 olarak, konut kredisi faiz oranı yüzde 1.20 olarak ve taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.59 olarak uygulanıyor.

AKBANK

Akbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 2.12, konut kredisi faiz oranı yüzde 1.08 olarak ve taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2.05 olarak uygulanıyor.

HSBC

HSBC ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 2.57 olarak, konut kredisi faiz oranı yüzde 3.79 olarak ve taşıt kredisi faiz oranı 3.79 olarak uygulanıyor.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 2.24 olarak, konut kredisi faiz oranı yüzde 2.71 olarak ve taşıt kredisi faiz oranı 2.84 olarak uygulanıyor.

VAKIFBANK

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.91 olarak, konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29 olarak ve taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.59 olarak uygulanıyor.

DENİZBANK

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.79 olarak, konut kredisi faiz oranı yüzde 2.99 olarak ve taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2.72 olarak uygulanıyor.