Bireysel ihtiyaçların karşılanması amacıyla yapılan kampanyalar dikkatle takip edilirken son olarak tüketici kredisi müjdesi verildi. Uygun faiz oranları ve değişik ödeme seçenekleri ile sunulan krediler için 36 ay vade imkanı sunuluyor. Başvurular kapsamında 49.000 TL'ye kadar kredi sağlanacağı belirtilirken %3.94 faiz oranı ile aylık 3007 TL ödeme imkanı sunuluyor. İşte ödeme detayları…

NAKİT İHTİYACINA ZİRAAT’TEN ÇÖZÜM

Yeni tüketici kredisi kampanyası ile yüzleri güldüren Ziraat Bankası, bireysel ihtiyaçların karşılanması için mükemmel bir çözüm önerisi sundu. Ev, araba almak isteyen çocuğunun eğitim masraflarını ödemek isteyenler bu kredilerden rahatlıkla yararlanabilecek. Esnek geri ödeme seçenekleri ile bütçeyi zorlamadan yapılacak ödemelerde oldukça dikkat çekiyor.

ziraat-bankasi-1.jpg

AYDA 3 TAKSİT ÖDEYEBİLİRSİNİZ

Kredi ödemeleri kapsamında esneklik sunulacağını belirten Ziraat Bankası, aylık eşit tutarlarda ödeme imkanı sunulacağını belirtti. Artan ya da azalan taksit derim gelire göre değişiklik gösterebileceğini belirten Ziraat Bankası serbest ödemeli plan seçeneği ile istenilen zamanda ödeme imkanı sunuyor.

para-almak-2.jpg

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası tarafından belirlenen örnek ödeme tablosu kapsamında 49.000 TL'lik kredi alan bir kişinin 36 ay vade seçeneği ile %3,94 faiz oranıyla ödeme yapacağı belirtildi. Bu kapsamda Aylık 3.007 TL ödeme yapılması gerektiğini belirten Ziraat Bankası tüketici kredisi ile vatandaşın yüzünü güldürüyor.