31 Mart yerel seçimler öncesi sahada ve seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek, yoğun bir mesai harcayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a destekler her geçen gün artıyor.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve MHP il yönetiminin her kademesinden Cumhur İttifakı'nın başarısı için her akşam Harran'da çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakının ortağı Ak Parti'nin Şanlıurfa eski Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Harran kararını vermiş bu iş bitmiştir diyen Yıldız; Çok kıymetli, Harranlı kardeşlerim. Hepinizi sevgi, saygı, hürmetle selamlıyorum. Sizinle bir arada bulunmaktan son derece mutlu ve memnunum. Maşallah Harran seçimi bitirmiş. Mahmut Başkanımızı tebrik ediyorum. İktidar partisinde ve Cumhur İttifakında zaten beraberiz. Mahmut Başkanımız ne zaman Devlet beyden Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan ne talep etmişse hemen talimatla bu iş gerçekleştirilmiştir. Başkanımız bu ilçeye beş yıl boyunca hizmet etti.İnşallah beş yıl daha bu ilçeye hizmet edecek ve Harran'ı daha çok güzelleştirecektir.

Büyükşehir'de Zeynel abinin Beyazgül Haran'da Mahmut Özyavuz diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz: Bugün bizleri ziyaret eden, vekilimiz sayın İbrahim Halil Yıldız beye teşekkür ediyorum. Bizim vekil bey ile geçmişten bugüne hep güzel ilişkilerimiz var. İnşallah Şanlıurfa'mızın her noktasında Cumhur İttifakı büyük bir oy farkıyla bu seçimden de zaferle çıkacak ve Sayın Genel Başkanımızın büyük kurultayımızda söylediği gibi Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrı yaparken Bırakıp gidemezsin. Bu milletin sana ihtiyacı var dedi. Bu ne demektir? İnşallah Cumhurbaşkanımızın önünü de bir beş yıl daha açacağız sizlerle beraber bunu başaracağız dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Bizim yönetim anlayışımız da bütüncül yaklaşım vardır. Ayrım , gayrım, ötekileştirme ve bel altı siyaset yoktur. Biz diye birşey yoktur. Bizler varız. Ortak yönetim var. Cenab-ı Allah'ın izniyle sizlere hizmet etmeye, Harran'ımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun. Açıklamasında bulundu.