Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şaibeli şampiyonluğu uzun bir süre gündemden düşmezken, yarışmadan 3. olarak ayrılan Batuhan Karacakaya, zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. Acun Ilıcalı'ya karşı sert açıklamalarda bulunan Karacakaya'nın alacağı 3 milyonluk otomobil için dava açtığı da iddialar arasındaydı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Karacakaya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

1462882.jpg

ACUN ILICALI-BATUHAN KARACAKAYA OLAYINDA YENİ GELİŞME

Survivor'dan olaylı bir şekilde elenen Batuhan Karacakaya, kendisine verilecek olan 3 milyon liralık aracı da almadığını ve bundan dolayı dava açtığı yönünde iddialara maruz kalmıştı. Konuya ilişkin hiçbir açıklama yapmayan Batuhan Karacakaya, en son Acun Ilıcalı ile bir kare paylaşarak buzların eridiğini ima etmişti. Uzun süredir sessizliğini koruyan Karacakaya, dava konusunda ilk kez bir açıklamada bulundu.

 

1454597.jpg

3 MİLYONLUK OTOMOBİL SORUNU

8 yarışmacının yarışarak kazanana verilmesi gereken 3 milyon liralık otomobilin verilmediğini iddia eden Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'ya dava açtığı söylenmişti. Karacakaya'nın otomobili kazandığı halde alamadığı söylenmişti. Survivor finalinde sorun yaşayan ve yarışma sonrasında zehir zemberek paylaşımlar yapan Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı ile araba konusunda soru işaretlerine neden olmuştu.

1461862.jpg

BATUHAN KARACAKAYA'DAN DAVA AÇIKLAMASI

Batuhan Karacakaya, dava iddiası magazinde çok konuşulurken, Acun Ilıcalı ile davalık olduğuna dair haberlere ilk kez cevap verdi. Olayın büyüdüğünü ifade eden Karacakaya, "Bu ikimiz arasında konuşmayı bile gerektirecek bir olay değildi. Ama bu olay bitmedi. Olay gittikçe büyüdü. Biz de Acun Abi ile telefonda konuşup buluşma ayarladık. Ve bütün her şeyi birbirimize anlattık. Benim kırgın olduğum şeyleri o halletti, ben de kendimi affettirdim kendimi. Aramız zaten iyi idi öyle de devam ediyor. Dava diye bir konu asla olmadı. Acun abiyi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.