AK Parti seçim ofisinin halen açılmamasına rağmen Ceylanpınarlıların en uğrak noktası ve buluşma alanı AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyithan Atilla’nın seçim ofisi oldu. Her geçen gün ilçe genelinde yaşayan aşiretlerin yoğun katılımıyla destek alan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyithan Atilla’ya bir destekte esnaf ve vatandaşlardan geldi. Belediye Meclis Üyesi Ümit Bilgin ve İlçe esnaflarından Mehmet Eken, İbrahim Değirmenci dost ve akrabalarıyla birlikte AK Parti Ceylanpınar seçim ofisine gelerek, AK Aday Avukat Seyithan Atilla’yı 31 Mart yerel seçiminde destekleyeceklerini belirtiler.

 

 

 

 

Öte yandan Ceylanpınar ilçe genelinde de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyithan Atilla, Ceylanpınar’ın tanınmış ailelerinden Secco, Eke ve Ekinci ailelerinden de tam destek aldı.

 

 

 

Konu ile ilgili yazılı açıklamalarda bulunan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyithan Atilla, ‘’AK Parti ailemize katılım sağlayan Meclis Üyesi Ümit Bilgin, Mehmet Eken, İbrahim Değirmenci, dost ve akrabalarına, Secco, Eke ve Ekinci ailelerine çok teşekkür ediyorum. Destekleriyle bizleri onurlandırdılar, gücümüze güç kattıklarını belirten AK Aday Atilla, her kesimden halkımızın inanılmaz desteğini aldığım için şükranlarımı sunuyorum’ ’ifadelerinde bulundu.