Merkez Haliliye ilçesinin Belediye Eşbaşkan Adayları Süphi Yılancı ve Sema Ateş, Karşıyaka Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi. 
 
EV ZİYARETİ
 
Ceylanpınar Belediye Eşbaşkan Adayları Rahşan Yazar ile Uğur Kahraman seçim çalışmalarına Urfa Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Celalettin Erkmen’nin de katılımıyla devam etti. Adaylar çalışmalarına kırsal Düzova Mahallesinde başladı. Mahallenin girişinde yurttaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan adaylar ev ziyaretlerinde bulunuldu, projeler anlatıldı. Mahalle ziyaretinin ardından adaylar ilçe merkezindeki Perşembe Pazarında, Pazar esnafı ve yurttaşlarla bir araya gelerek destek istedi.  
 
Birecik Belediye Eşbaşkan Adayları Berivan İlkaya Manaz ve Mehmet Begit ise, ilçenin Meydan, Karşıyaka, Saha ve Güzelyurt mahallelerinde esnaf, ev ve taziye ziyaretleri gerçekleştirildi. İlçedeki seçim çalışmalarına Milletvekili Ömer Öcalan da katıldı.
 
Halfeti ilçesinde de DEM Partili eşbaşkan adayları Saniye Bayram ve Mehmet Karayılan ilçeye bağlı kırsal Bulaklı Mahallesini ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi. 
 
TARLALARDAKİ İŞÇİLER ZİYARET EDİLDİ 
 
Hilvan ilçesindeki seçim çalışmalarını sürdüren DEM Partili Eşbaşkan Adayları Garip Yeşil ve Serhan Paydaş Cemakoy, kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşlarla bir araya geldi. Eşbaşkan adayları tarlalarda çalışan işçileri de ziyaret etti. 
 
DEM Parti Viranşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Serhat Dicle İnan ise, HDP Eş Genel Başkanı Cahit Kırkazak’la birlikte ilçe merkezindeki Karacadağ Caddesi esnafını ziyaret ederek yaşadıklarını sorunları dinledi.
 
Bozova Belediye Eşbaşkan Adayları İsmail Yıldız ve Aygül Kapıkayalı da ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Ardından kırsal Kaçar Salûca, Maşiq, Qila ve Qosar mahallelerine giden adaylar, halk toplantıları düzenledi. 
 
Suruç Belediye Eşbaşkan Adayları Ayten Kaya ve Müslüm Baran’ın seçim çalışmaları kapsamında bugünkü durağı kırsal Mizeblê ve Mishecerk mahalleleri oldu. Yurttaşların yoğun ilgi ile karşıladığı adaylar, yerel yönetim hizmetlerinin tüm ilçeye ve herkese eşit gideceği yönünde taahhütlerde bulundu.