Sosyal medya hesabında 6.7 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat 'a eşi Engin Polat tarafından uçak alınmasından sonra geçtiğimiz günlerde de 2.sayfa programına konuk olmuştu. Programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan fenomen isim program esnasında sözleri ile gündeme adeta damga vurdu. Ünlü fenomen açıklamaları arasında 'Günlük 750 Bin TL harcıyorum' demesiyle gündemi sarsmıştı.

dilan-polat-ne-is-yapiyor-dilan-polat-in-meslegi-16353246-6478-amp.jpg

Öyle ki bu açıklamaya jet hızıyla cevap Özgür Demirtaş'tan gelmişti. Demirtaş, Dilan Polat’ın açıklamalarına ilişkin “Maliye’nin incelemesi gereken güzel bir durum olmuş. Günde 750 bin harcayan biri bunun 5 katını kazansa, yılda 1.3 milyar lira kazanç yapar. Yılda 500 milyon liradan az vergi ödüyorsa bir incelemek lazım" demişti.

800x420-fenomen-ciftin-basi-dertte-dilan-polata-harac-soku-1694403080955.jpg

Programdaki açıklamalarından sonra ünlü fenomenin eşi Engin Polat' ın kara para akladığı iddiaları gündemi salladı. Konuyla ilgili açıklamayı ise Dilan Polat, Armağan Çağlayan' a yaptı.

'SONRADAN GÖRME DEĞİLİM'

Dilan Polat "Yadırgadıkları hayatı ben küçüklükten beri yaşıyordum. Babamın petrol ofisi vardı, sonradan görme değilim. Anne tarafı da Türkiye'nin zengin iş adamlarından insanlar var. Benim annem rahmetli olmadan önce evde 3 kadın çalışıyordu. Bir gecede babam annemi öldürdü ve her şey değişti" dedi.

'VARLIKLI BİR AİLEDEN GELDİM'

Dilan Polat sahip olduğu servet hakkında ise "İnsanlar paranın kazanılabilecek olduğuna inanamıyor ben de buna inanamıyorum. İnsanlar çalışarak kazanabiliyor. Ben çok varlıklı bir aileden gelip zengin bir insanla evlenmedim, çok küçüktük. Eşime dayım çok güzel iş imkanı tanıdı, büyük projeleri eşime sundu. Böyle böyle para kazandık biriktirdik. Doğum fotoğrafçılığından çok paralar kazandık, sektörü bıraktım. Güzellik merkezi açtım, çok inandım ama... Biz hep zeki güzel adımlar attık, içindeki cihazları kendimiz ürettik, sattık. Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık." açıklamalarında bulundu.