Eemeklilere özel olarak sunulan kampanya oldukça yoğun ilgi görüyor. Oldukça uygun olarak sunulan kredi paketlerinin detayları ise pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Bu detayları merak eden vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. İşte merak edilen konuların detayları..

Emeklilere bir defaya mahsus 30.000 Türk Lirasına kadar ödeme yapılacak. Bayram öncesi 1100 Türk Lirası bayram ikramiyesini alan ve Temmuz ayında emekli maaşına zam bekleyen emeklilere bankalardan müjdeli haber geldi. Tüm emeklilere tek seferlik 30.000 Türk Lirasına kadar ödeme yapılmaktadır. Denizbank, Yapı Kredi ve Akbank müşterisi olan emeklilere 30.000 Türk Lirasına kadar para ödeneceği bildirildi.

Tüm SSK, BAĞ-KUR ve Memur emeklileri bu bankalardan bir defaya mahsus olmak üzere en fazla 30.000 Türk Lirası ödeme almaktadır. Tüm emekliler Yapı Kredi, Akbank ve Denizbank'tan 30.000 Türk Lirasına kadar toplu ödeme almaktadır. Bu bankaların şubelerinden emekli maaşını çeken tüm emekliler Denizbank, Yapı Kredi ve Akbank'tan 30.000 Türk Lirasına kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 30.000 Türk Lirası ihtiyaç kredisi paketlerinde düşük faiz oranları ve uygun koşullardan yararlanan yaşlılar için bir can simidi. Bu kredi aynı zamanda kredisi kötü olan ve kredi onayı alamayan emekliler için de geçerlidir.

DENİZBANK 30.000 TÜRK LİRASI KREDİ

Denizbank, 30.000 Türk Lirası limitli, düşük faizli ve esnek vade paketleriyle emekli kredisi sunmaktadır. Emekli maaşını Denizbank şubelerinden çeken tüm emeklilere 30.000 Türk Lirasına kadar anında kredi sağlanıyor. 30.000 Türk Lirası üst limitli emekli kredisine Denizbank Mobil, internet bankacılığı uygulaması ya da Denizbank şubeleri aracılığıyla yüz yüze başvurular alınmaktadır.

YAPI KREDİ 30.000 TÜRK LİRASI KREDİ

Yapı Kredi Bankası, emekliler için yeni bir emeklilik programını resmi olarak duyurdu. Her gelir grubuna uygun birçok kredi paketi ve kampanyasıyla adından söz ettiren Yapı Kredi ile tüm emekliler 30.000 Türk Lirası olan emekli kredisine ulaşabiliyor. Yapı Kredi Bankası'ndan emekli maaşını en fazla 36 ay vadeli olarak çeken emeklilere 30.000 Türk Lirasına kadar emekli kredisi verilmektedir.

AKBANK 30.000 TÜRK LİRASI KREDİ

Akbank'tan emekli maaşı alan tüm emekliler 30.000 Türk Lirasına kadar ihtiyaç kredisini anında kullanabilirler. Ayrıca işlem yapmak için bir Akbank şubesine gitmelerine gerek yoktur. 30.000 Türk Lirası ihtiyaç kredisi 36 ay ve 24 ay vade seçenekleri ile sunulmaktadır.