Göbeklitepehaber.com
Et ithalatına tatmin edici cevap veremeyen Bakan Yumaklı personel alımını açıklıyor!
TARIM

Et ithalatına tatmin edici cevap veremeyen Bakan Yumaklı personel alımını açıklıyor!

Geçmiş yıllarda rutin işlerden olan personel ilanları şimdi bakanlar tarafından duyurulmaya başlandı. Bakanlıkların kritik konularında açıklama yapmayan bakanların icraat adı altında personel alımın duyurusunu yapması ister istemez dikkat çekiyor.

HALİL DEMİR HALİL DEMİR
27-11-2024 23:06 Güncellendi: 27-11-2024 23:13 1 dk okuma

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabında; “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 515 işçi alımı gerçekleştireceğiz. Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımızla @dsigovtr'nin gücüne güç katacağız. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yumaklı’nın personel alımını duyurması normal karşılanabilir ama en kritik konularda açıklama yapmazken Bakanlığın bağlı kurumu olan DSİ’nin personel alımı gibi rutin bir işlemini duyurmasını anlamak mümkün değil. 

KÖFTECİ YUSUF'A YENİDEN ET SATIŞIYLA İLGİLİ DERİN SESSİZLİK!

Günlerdir Et ve Süt Kurumu ile ilgili haber üstüne haber yapıyoruz ama tek kelime açıklama yapılmıyor. 

Öte yandan Bakan Yarımcılarının Yüksek Komiserler Kurulunda yönetim kurulu üyeliği için sıraya girdiğini ve bu durumu da gizlediğini yazdık ancak tek kelimeyle açıklama yapılmadı.

RAZİ PETROKİMYA'NIN SATIŞIYLA İLGİLİ TEK KELİME AÇIKLAMA YAPILMADI!

Yine Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinde Genel Müdürün yaptıklarını tek tek sıraladık ancak tek kelime açıklama yapılmadı. Bakan Yumaklı, duymuyor, görmüyor ve bilmiyor üçlemesi arasında adeta gidip geliyor. Unuttuğu ise bir çiftçi kuruluşunun kaynaklarının israf edildiği gerçeğidir. 

Sonuç olarak, Bakanlık mızrak çuvala sığmaz hale gelmeden asla açıklama yapmaya tenezzül etmiyor. Çiftçilerin fakirlik çemberinde kıvranması adeta görmezden gelinerek kamu kaynağının fütursuzca harcandığına ilişkin haberlerimize sessiz kalınıyor.

Milyonlarca çiftçinin nasırlı ellerinin hakkı olan kaynakların haksız yere birilerinin rant kapısına döndürülmesinin ne anlama geldiğini en iyi Bakan Yumaklı’nın bilmesi gerekiyor. Haramı helali bilen Yumaklı’nın sessizliğinden de huzuru ilahide hesaba çekileceğini bildiğini düşünüyoruz. Bilmiyorsa da şimdi hatırlattık. 

Bu nedenle sosyal medya kullanmayı bilen Bakan Yumaklı’nın çiftçilerin haklarına nasıl çıktığı ile diğer kritik konulara ne zaman cevap vereceğini merakla bekliyoruz.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

TARIM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.