Viranşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Grup Tillo, üç dilde seslendirdiği bir birinden güzel ilahi ve ezgileriyle davetlilere güzel bir gece yaşattı.


Ramazan etkinlikleri kapsamında Viranşehir Belediyesince organize edilen programda seslendirdiği ilahilerle vatandaşları adeta huzurlu bir yolculuğa çıkaran 'Grup Tillo', dinleyenleri mest etti. 
Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halis demir konferans salonunda tertip edilen etkinliğe, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, Başkan yardımcıları Süleyman Çelik ve Yılmaz Gözen ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, çocuklarda unutulmadı. Çocuklara yönelik yapılan uzun adam ve palyaço gösterisi yoğun ilgi gördü. Çocuklar, yapılan gösterilerle keyifli bir gece yaşadı.
Daha sonra alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Grup Tillo; Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere üç dilde söyledikleri birbirinden güzel ilahi ve ezgilerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. 
Duygu dolu anların yaşandığı gecede izleyiciler, zaman zaman cep telefonlarının ışıklarını yakarak, grubun ilahilerine eşlik etti.
Programın sonlarına doğru sahneye davet edilen çocuklar, Grup Tillo'nun ‘La İlahe İllallah’ ilahisine vokallik yaptı.
Yaklaşık 2 saat süren konserde dillerden düşmeyen parçalarını def ve ney eşliğinde hayranları için seslendiren Grup Tillo, Viranşehirlilere unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. 
Konserin ardından ‘Grup Tillo' sanatçılarına günün anısına hediye takdim eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, ilçedeki Ramazan etkinliklerine renk katmalarından dolayı gruba ve izleyicilere teşekkür etti.
Sibel Ekinci, İlçede Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlara yaşatmak için düzenledikleri etkinliklerden dolayı Viranşehir belediyesine teşekkür ettiğini söyledi. 
Sanatçıları ise, Viranşehir’de olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini her zaman Viranşehirlilerle buluşturan Başkan Salih Ekinci’ye teşekkürlerini ilettiler.
Büyük ilgi gören etkinlik, çocuklara rengârenk Osmanlı macun şekeri ikramıyla sona erdi. 
Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, bu manevi geceyi kendilerine yaşatan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.