AVOKADO BAL VE YOĞURTLA GELEN TAZE CİLT

Bu maskedeki tüm bileşenler inanılmaz derecede nemlendiricidir. Bal, nemli ışıltınızı yenilemek için mükemmel kılan doğal bir nemlendiricidir . Yoğurt cildi yatıştırabilir. Avokado, nemlendirici ve anti-inflamatuar açısından zengin olmasının yanı sıra, bol miktarda cilt parlatıcı C vitamini içerir. Aşağıdaki malzemeler için mutfağınıza baskın yapın ve bu tedaviyi cildiniz için hazırlayın.

İçindekiler:

1/2 avokado

1 yemek kaşığı sade Yunan yoğurdu

1 yemek kaşığı organik bal

Bu malzemeleri bir kasede karıştırın ve cildinize uygulayın. Yarım saat beklettikten sonra bol suyla yıkayın.

maske.jpg

YULAF EZMESİ, LİMON VE YUMURTA İLE TEMİZLEYİCİ MASKE

Yulaf ezmesi, yumurtanın beyazı ve limon suyu ile hazırlayacağınız maskeyi gözenek temizleyici olarak kullanabilirsiniz.

Belki dün gece makyajınla uyudun. Sizi yargılamayacağımıza söz veriyoruz. Hepimiz oradaydık. Bu canlandırıcı maskeyi, gözeneklerinizde gizlenen kalıntıları emmeye yardımcı olmaya çalışın. Yulafın nazik pul pul dökülmesini sağlaması, limon suyunun gözeneklerinizi temizlemesi ve yumurta akılarının cildinizi sıkılaştırması amaçlanmıştır. Derinlemesine bir temizlik için aşağıdaki malzemeleri alın ve kendi temizleyici maskenizi hazırlayın.

İçindekiler:

1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu

1 yumurta akı

Tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırın ve bir krem kıvamına getirin. Bu kremi ise gece yatmadan önce yüzünüze uygulayın. Yaklaşık 30 dakika bekletin ve sonra da ılık bir duş alarak rahat bir uyku çekin.

maskeler.jpg

KİVİ YOĞURT İLE AYDINLATICI IŞIL IŞIL MASKE

Kivi Maskesi Malzemeler

Kivi, alfa-hidroksi asitler ve cildi aydınlatıcı C vitamini ile doludur. 4 Antioksidan açısından zengin portakal suyu, cildi yatıştırıcı zeytinyağı, 3 ve yoğurt ekleyin ve cildinizin bayılacağı parlaklaştırıcı bir yüz maskesine sahip olun. Talimatların tamamı için Dr. Karen S. Lee'nin bloguna gidin.

İçindekiler:

2 kivi

3 yemek kaşığı sade Yunan yoğurdu

1 yemek kaşığı taze sıkılmış portakal suyu

1 yemek kaşığı badem veya zeytinyağı

Tüm bu malzemeleri teker eker karıştırın ve sabah işe gitmeden önce yüzünüze uygulayın ve ılık bir duş alın. İşyerinde tüm arkadaşlarınız farkı hemen anlayacaktır.