Son dönemlerde ihtiyaç kredisi için başvurularda bulunmak isteyen vatandaşlar bankaların kampanyasını araştırmaktadır. Nakit imkanı sunan bankalar arasında Halk Bankası 'nda yerini aldı. Halk Bankası duyuru yapması üzerine ihtiyaç kredi fırsatı doğdu. İşte, 36 ay vade imkanıyla düşük faizli kredi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Halk Bankası'ndan Sevindiren İhtiyaç Kredisi

Nakitte ihtiyacı olan vatandaşların tercihi bankalardan yana olurken Halk Bankası 'Önce Halk, Sonra Bankayız' sloganı ile yeni kampanyasını duyurdu. Tüm ihtiyaç sahiplerine uygun kredi fırsatı verilirken 36 ay vade imkanı da sunulmaktadır. Acil krediye ihtiyacı olanlar konut ve taşıt alacaklara nakit imkanı için taksitlendirmeler belli oldu.

10 bin TL tutarın kredi çekmek isteyenlere 36 ay vade imkanıyla yüzde 1,89 oranında faiz olarak belirlendi. 10 bin TL kredi çekiminde kişinin aylık ödeme taksiti ise 415,33 lira olurken faizli tutarı ise toplamda 14 bin 959 TL olarak belirlendi.

İhtiyaç kredisi halk bankası

Halk Bankası İhtiyaç Kredi Başvuruları

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren ihtiyaç kredisi için başvuru detayları belli oldu. Kredi çekmek için başvuru yapmak isteyenler en yakın şubeden ya da internet bankacılığı üzerinden saniyeler içerisinde gerçekleştirilmektedir. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler onay alması beraber kredi ücreti hesapta yer almaktadır.