Şanlıurfaspor: Herkes rahat olsun! Hedef 1.lig

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta ligin bitimine 3 hafta kala Şanlıurfaspor önce Somaspor ile berabere kaldı ardından deplasmanda Nazilli Belediyespor’a kaybetmesinin ardından şampiyonluk şansını zora soktu. Yaşanan puan kayıplarından sonra kulüpten yazılı açıklama yapıldı.

 

Yapılan yazılı açıklamada, “Şanlıurfaspor'da hedefimiz değişmedi. Bu yolun sonu 1. Lig'dir. Herkes rahat olsun. Ayrıca futbol takımı, teknik heyet ve tüm futbolculara günü geçmiş hiç bir ödemesi bulunmamaktadır” denildi.

 

Kulüpten yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

 

“Değerli sporseverler içinde bulunduğumuz süreçte, Şanlıurfaspor kulübümüzün geldiği nokta tüm camiayı olduğu gibi Yönetim olarak bizleri de derinden üzmektedir. Ancak yönetim kurulu olarak teknik heyet, futbolcu hatta başkanından üyesine kadar her kim veya kimler sorumlu ise onlarla ilgili en radikal kararların alınacağından ne gerekiyorsa yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Şanlıurfaspor için hedefler ve alternatifler her zaman vardır. Bu hafta, aldığımız kararları suratle işleme koyacağız. Şanlıurfaspor'da hedefimiz değişmedi. Bu yolun sonu 1. Lig'dir. Herkes rahat olsun; Şanlıurfaspor büyük camiadır ve hedefi her zaman şampiyonluktur. Sayın Valimiz Salih Ayhan Bey'in önderliğinde; Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarıyla vücud bulan bu bütünlük ve oluşum Şanlıurfaspor için büyük bir fırsattır. Son iki maçta alınan başarısız sonuçlar tüm camiamızı olduğu gibi başta sayın Valimiz olmak üzere bu oluşumu da derinden üzmüştür. Sayın Valimiz önderliğindeki bu oluşumun ve yönetim kurulumuzun olağanüstü gayretleriyle futbol takımımızın, teknik heyet ve tüm futbolculara günü geçmiş hiç bir ödemesi bulunmamaktadır. Durum böyle iken ortaya konulan futbol ve alınan olumsuz sonuçlar camianın hak ettiği bir nokta değildir. Şampiyonluk yolunda hedefe varabilmek için her türlü fedakârlığa hazırız. Zaman Şanlıurfaspor'a her zamankinden daha çok sahip çıkma zamanıdır. Bundan sonra oynanacak tüm maçlarımıza taraftarlarımızı bekliyoruz. Camiamız rahat olsun. O sene bu senedir.”