İranlı modacı Samar Dadgar ile sevgili olan Özcan Deniz hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Özcan Deniz'in yeni aşkı olan Samar Dadgar meğerse yeni bir aşk değilmiş! Beyaz TV'de ekranan gelen Söylemezsem Olmaz programında Seren Sernegil tarafından orataya atılan iddiaya göre, Deniz, 24 yaş küçük aşkıyla, Feyza Aktan ile evlenmeden önce de sevgiliymiş.

ozcan-deniz.jpg

YUVA YIKAN İSİM SAMAR DADGAR MI?

Seren Serengil’in iddiasına göre Özcan Deniz'in çok büyük hayranı olan İranlı modacı Samar Dadgar, İstanbul'a geliyor ve dizide figüran olarak Özcan Deniz'le tanışıyor.

Özcen Deniz, Feyza Aktan'la evliyken Özcan Deniz'in çok büyük hayranı. İran'dan

Söz konusu iddiaya göre, Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile evli olduğu sırada ile görüşmeye başlamış!

İddiaya göre Özcan Deniz, Feyza Aktan ve Samar Dadgar ile aynı zamanlarda tanışmış ve Feyza Aktan ile evliliği süresince Dadgar ile görüşmeye devam etmiş.

Seren Serengil'in iddiasına göre; Dadgar, 2016 yılı tarihli Instagram gönderisinde, Özcan Deniz'in dizisinin yapım şirketinden post paylaşıyor. Özcan Deniz de 2017 yılında aynı yapım şirketinden paylaşım yapıyor.

ozcan-deniz-1.jpg

ÖZCAN DENİZ'iN ANNESİ İSTEMİYOR

Serem Serengil'in gündeme taşıdığı iddiaya göre Özcan Deniz'in annesi Samar Dadgar’la Özcan Deniz arasındaki ilişkiyi hiçbir zaman onaylamadı.

Müstakbel kayınvalidenin Samar Dadgar'ı istememesinin sebebi, ilişkinin evliyken başlaması yönünde.

Başka bir iddiaya göre Samar Dadgar, Özcan Deniz'in boşanmasının ardından, Deniz ile yaşamaya başlıyor ve Özcan Deniz'in annesini evden gönderiyor.

Öyle ki Dadgar, Özcan Deniz'in evliliğini yıkan isim olarak olarak anılıyor.