Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS şartı aranmadan geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı'nın işçi alım şartları nedir? Tarım ve Orman Bakanlığı geçici işçi alımı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açılan geçici işçi kadrosuna göre Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne 2 adet geçici işçi alınacak. Alınacak personellerin en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Başvurular değerlendirildikten sonra kura çekilecek ve daha sonra sınav yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine alınacak işçilerin en az ilkokul en fazla lisans mezunu olmaları, son 1 sene içinde Tarım İşçisi, Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim ve Hayvan Yetiştiriciliği) alanlarında en az 1 ay görev yapılmış olması gerekiyor. Başvuran kişinin bunu kanıtlar nitelikte SGK Hizmet Dökümü belgesini başvuruda sunması gerekiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Manisa Geçici İşçi İlanı

BAŞVURU BİLGİLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı kadrosuna alınacak iki geçici işçi kadrosu için işe alınacak kişiler Yunusemre, Şehzadeler ilçesinde işe başlayacak. Kuralar 19 Ekim 2022 tarihinde saat sabah 10.00'da yapılacak. Kuranın yapılacağı adres Atatürk Mahallesi Horozköy Caddesi No 268 PK. 12 45125 Yunusemre/ Manisa şeklinde.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ BAŞVURU TARİHİ

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine alınacak personellerin başvurularını İŞKUR sayfasından yapmaları gerekiyor. İş ile ilgili başvurular 6 Ekim tarihinde başladı ve 10 Ekim tarihinde sona erdi. Kadronun kurası 19 Ekim 2022 tarihinde çekilecek. İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanının numaraları şu şekilde; 00007083692 ve 00007083700.