31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere çok kısa bir süre kala
DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan KAPLAN ve İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Halil HARTAVİ Halfeti’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

 Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine bu Gün Halfeti’de devam eden DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Hasan KAPLAN, İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Halil HARTAVİ Halfeti’ye çıkartma yaparak Halfetili Vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye’nin Turizm Cennetinden biri olan ve aynı zamanda Karagül’ü ile nam salmış Halfeti’nin yeterince tanıtımının yapılmadığını belirten Kaplan, Halfeti maalesef kaderine terk edilmiştir”dedi.

Halfeti’de Esnaflarla da bir araya gelen Kaplan, Turizm demek iş demek, aş demek, istihdam demek.

Turizm olmayınca burada ki esnaflarınızda kalkınamıyor. Dolayısıyla burada Turizmin canlandırılması ve büyük projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Esnaflarımızda bu konuda şikayetçi. Bu güzelim ilçemiz kaderine terk edilmemeli, kaderine terk edilemez”dedi.

Şanlıurfa DEVA Partisi yeni yönetim kurulunda görev alan İbrahim Halil HARTAVİ ise; Ali BABACAN ve Deva Partisine inancım tamdır. Ülkemizi ekonomik kriz ve adaletsiz yönetimden Ali BABACAN ve DEVA Partisi çıkarabilir bu yüzden DEVA Partisindeyim. Büyükşehir Belediye başkan adayımız Hasan Kaplan ile birlikte sahadayız, Halkımızın sorunlarını dinliyoruz, çözüm arıyoruz. Seçime 2 gün kaldı. DEVA Kadrolarıyla Türkiye ve Şanlıurfa büyük bir değişim yaşayacaktır”dedi.