Pratik, mantıksal ve matematiksel kavramlara dalmaktan hoşlanan insanlar var ve bir de güzel sanat dünyasının içine giren insanlar var.

Bir resmin belirli yorumlarının kişiliğiniz hakkında bir fikir verebileceğini, özellikle mantıklı olup olmadığınızı söyleyebileceğini söylesek? İşte kişilik özelliklerinizi ortaya çıkaran optik illüzyon resmi. Bu resme 5 saniye bakın ve önce ne gördüğünüzü anlayın

RESİMDE İLK ÖNCE NE GÖRÜYORSUN?

optik-illuzyon.jpg

3 AYI GÖRDÜYSENİZ

Üç boz ayı gördüyseniz, analitik bir zihniniz olduğu anlamına gelebilir. Gerçekleri ve rakamları iyi analiz ediyorsunuz ve mantıklı bir yaklaşıma sahipsiniz. Bir dürtüyle harekete geçmezsiniz; olaylara adım adım yaklaşmayı tercih edersiniz.

Üstelik güvenli ve sağlam bir temel oluşturmak için kurallara ve düzenlemelere göre hareket ediyor, geleneksel yolları tercih ediyorsunuz. Bir şans verildiğinde, muhtemelen diğerlerinin yakalamayı kaçırdığı en mantıklı argümanları ve detayları ortaya çıkarırsınız.

Bir problem veya kritik bir durum verildiğinde, problemi bir bütün olarak görmezsiniz, aksine problemi ayrı kavramlara ayırmaya çalışırsınız, böylece durumu yönetilebilir hale getirirsiniz.

Etkili bir problem çözücüsünüz, muhtemelen odadaki en iyisisiniz. Resimdeki üç gri ayıyı kolayca bulabilmenizden de anlaşılacağı gibi, ayrıntılar için delici bir gözünüz var.

KARLI DAĞLARI GÖRDÜYSENİZ

Önce karlı dağları gördüyseniz, daha sonra resimde üç ayı olduğunu fark etmiş olsanız bile, sezgisel düşünürsünüz.

İç sesinizi takip edersiniz ve nadiren hayal kırıklığına uğrarsınız. Sezgisel güçleriniz, farkında olsanız da olmasanız da en güçlü silahınızdır. İnsanlar sağa gitmen için ısrar etseler bile sola doğru yürürsün.

Sezginiz güçlü ve çoğu zaman haklı. Bazen gerçekleri kaçırabilirsiniz, ancak size rehberlik etmesi için geçmiş deneyimlerinize güvenirsiniz. Güçlü içgüdüleriniz sizin için bir pusula görevi görerek tüm olumsuzluklara ve karşıtlıklara rağmen kesin kararlar almanıza yardımcı olur.

Üstelik bu özelliğiniz sizi kararsız yapmıyor, karar vermede oldukça etkilisiniz. Belirli bir durumun kalıplarını ve tarzlarını yorumlayacak kadar zekisiniz, bu da yalnızca eldeki bilgilerle ilgilenmediğiniz, aynı zamanda kutunun dışında düşünmeye çalıştığınız anlamına gelir.