Türkiye'nin en büyük bankalarından birisi olan İş Bankası müşterilerine müjdeli bir haber paylaştı. Müşterilerine özel bir kampanya düzenleyen banka kampanyanın son 11 günü girildiğini belirtirken İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan herkese nakit ödemelerin sağlanacağını duyurdu. Duyuruda ayrıca, 30 Eylül son gün olarak ilan edildiği de bildirildi. İşte detaylar...

Bankanın internet sitesinde yer alan habere göre, 30 Eylül 2022 tarihine kadar İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunanlara, kart onaylandıktan sonra 100 TL ödeme yapılacak. Ödemeler Maximum Mobil'in Pazarama'da geçerli Pazarama MaxiPuan olarak tahsil edilecek.

Kampanyaya dahil olan kartlar, aidatsız kartlar hariç tüm İş Bankası bireysel kredi kartları (Maximum ve Maximile uyumlu tüm kişisel kredi kartları, logolu kartlar dahil) olarak duyuruldu. Kampanyaya dahil olmayan kartlar, aidatı olmayan kartlar, ticari kartlar, banka kartları ve ön ödemeli kartlar şeklinde belirlendi.

İŞ BANKASI KREDİ KARTI KAMPANYASI

İş Bankası kredi kartı kampanyası

30 Eylül 2022'ye kadar ilk kez İşCep, Maximum Mobil, isbank.com.tr, internet şubeleri ve şubeler dahil olmak üzere tüm kanallardan bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlara ve ilk kez kredi kartı alan müşterilere 100 TL Pazarama MaxiPuan yüklemesi gönderilecek. Daha önce tüm İSBANK bireysel kredi kartlarını iptal etmiş olan müşteriler, yeni bir bireysel kredi kartı satın aldıklarında da kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanyadan sadece asıl kart sahibi yararlanacak olup, ön ödemeli kartlar, kurumsal kartlar, banka kartları, ön ödemeli kartlar, ek kartlar, HCE kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyalar, ilgili tarihler arasında yürütülen diğer MaxiPuan Rewards kampanyalarıyla birleştirilebilir. Banka çalışanları kampanyadan yararlanamamaktadır.

PAZARLAMA MAXİPUAN'LAR YIL SONUNA KADAR KULLANILABİLİR 

Kampanya kapsamında kazanılan Pazarama MaxiPuan'lar, tahsis tarihinden itibaren en geç 7 iş günü içerisinde "Anında Kredi Kartı" ile yapılan başvurular da dahil olmak üzere tüm belli başlı kredi kartlarından tahsil edilecektir. Müşteriler kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir ve müşteri başına 100 TL'ye kadar Pazarama MaxiPuan toplayabilir.

Pazarama MaxiPuanları sadece Maximum Mobil dahilindeki Pazarama uygulamalarında online alışveriş, market siparişleri, ask, dijital kod market ve araç menü ödemeleri için kullanılabilir. Yüklenen MaxiPuan'lar takı satın almak için kullanılamaz. Ödül MaxiPuanlarınızı kullanabilmek için kartı fiziksel olarak almalısınız. Promosyon kapsamında yüklenecek olan MaxiPuanların süresi 31 Aralık 2022..