Emekliler bu yeni gelişmeden daha memnun. Yeni yılda promosyon rakamları güncellendi. Akbank, mevcut emekli maaşı için en yüksek tutarı sağlayan bankalardan biridir. Emeklinin yüzünü güldüren ilk promosyon müjdesi Akbank'tan geldi.

BANKALAR PROMOSYON İÇİN YARIŞA GİRDİ

Akbank Ocak 2023 promosyon tutarını yayınladı. Geçen yıl milyonlarca emekli promosyon ücretlerini cebine indirmeyi başardı. Bankalar, kendi aralarında ciddi bir rekabet içinde daha fazla müşteri çekmek için en yüksek başarıyı yakalamaya çalışan bankalarda 2023 yılında faaliyetlerine hız verecek. Akbank 2023 aktüel promosyon rakamlarından bahsedelim. İşte detaylar…

ZAM ALAN EMEKLİYE FAZLADAN ÖDEME YAPILACAK!

Akbank Ocak ayı promosyon kampanyası;

• 500 Türk Lirası Altında Maaş Alanlara: 4200 Türk Lirası

• 500 Türk Lirası – 7.500 Türk Lirası Arasında Maaş Alanlara: 4850 Türk Lirası

• 500 Türk Lirası – 10.000 Türk Lirası Arasında Maaş Alanlara: 6250 Türk Lirası

• 10000 Türk Lirası ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7000 Türk Lirası

• SGK Emekli Maaşını Akbank’tan Alanlara 7000 Türk Lirası

Akbank’ın emeklilere vermiş olduğu promosyon tutarından da bahsetti. Emekli Sandığı, SSK veya Bağ-Kur emeklileri, 1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında maaşlarını Akbank'a aktararak bu kampanyadan yararlanacak. Akbank'a maaş aktaran emeklilerin 3 yıl maaşlarını bu bankadan almaları gerekiyor.

Emeklilere 7.000 TL'ye kadar promosyon ücreti ödeniyor. Emekliler promosyonların yanı sıra şubelere gitmelerine gerek kalmadan Akbank'ın mobil ya da internet bankacılığından maaş transferi gerçekleştirebiliyor. Ayrıca maaşınızı Akbank'a havale edebilir ve müşteri hizmetleri merkezi aracılığıyla talepte bulunabilirsiniz.