Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci seçmenlere daha iyi hizmet ve adil bir yönetim vaadiyle sesleniyor, ilçenin ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşımla halkın desteğini kazanmayı amaçlayan Ekinci, Eyyübiye için hazırlamış olduğu projeler ile de rakiplerinin önünde bir seçim kampanyası yürütüyor. 
Mehmet Ekinci beraberindeki heyet ile İmam Keskin Buğday Pazarı ve Şıracılar, Kuruyemişçiler esnaf ve vatandaşlar ile samimi ortamda Eyyübiye için planladıkları projelerini nasıl bir belediyecilik yapacaklarını anlatmanın yanında vatandaşı da dinleyerek istek ve arzularını not alarak 1 Nisan sabahı ilk işinin vatandaşın sesi olan aldığı notları dikkate alarak çalışmalarını dizayn edeceğini söyledi.


Program sonrasında Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ; ”Son günlerde Ülke genelinde  geçmişte olduğu gibi bazı çevrelerce başlatılan  karalama kampanyaları ile aslı astarı olmayan mesnetsiz iddialarla  Yeniden Refah Partisini yıpratmak ilerlemesini durdurmak amaçlamaktadırlar .Bu tür davranışların halkımız nezdinde bir karşılığı olmadığı gibi aksine halkımızın partimize olan ilgisini, teveccühünü ve güvenini  daha da arttırmaktadır.
 31 Mart'ta yapılacak Mahalli idareler seçimlerinin favorisi olduklarını milletimiz beklentilerini karşılayamayan belediyecilikten, milletten uzak yöneticilerden bıktığını bu sebeple Yeniden Refah Partisinin seçimlerde çok büyük sürpriz yapacağını belirtti. 
Önce Millet anlayışı ile yola çıkmış halkın desteğini arkasına almış milletin tek ümidi olmuş Yeniden Refah Partisi’nin yükselişini kimse önleyemeyecektir. Eyyübiye’de değişim çok yakın ilçemizi inşallah hep beraber refaha kavuşturacağız.” dedi.