Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) deprem ve afet bölgelerinde başlattığı “Bereket Sofrasında Gönül Birliği” temalı iftar programının Şanlıurfa ayağında depremzedeler ve il teşkilatı ile bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen programa, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 28. dönem MHP milletvekilleri aday adayları, il teşkilat üyeleri, kanaat önderleri, bölge muhtarları, vatandaşlar, depremzede aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlerine icabet eden binlerce kişiye teşekkür eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “İftar programında başta depremzede ve afetzede olmak üzere binlerce kişinin katıldığı programdayız. Ramazan ayının en güzel, en anlamlı anlarından biri olan bereket sofrasının etrafında hep bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyduk. Katılım sağlayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da hedeflerinin en az 3 milletvekili olduğunun altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'un kendileri için çok şey ifade ettiğini söyledi.

Yıldırım, “Başarılı çalışmalarıyla yerel yönetimlerde yüksek performans sergileyen Belediye Başkanımız Mahmut Özyavuz'a da teşekkür ediyorum. Rabbim daha yüksek makamlarda şehrine hizmet etmeyi nasip etsin” açıklamasında bulundu.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ise, “Bereket Sofrasında Gönül Birliği” temalı iftar programında kendilerini yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım'a teşekkür etti.