Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Avukat Seyyithan Atilla, seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Atilla, "31 Mart'a Ceylanpınar'da destan yazacağız" diyerek inançlarının tam olduğunu ve zaferin yakın olduğunu vurguladı.

 

Ceylanpınar'da seçim heyecanı giderek artarken, AK Parti'nin belediye başkan adayı Avukat Seyyithan Atilla, coşkulu bir konuşma ile destan sözleri verdi. Atilla, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada, "İnancımız ve güvencemiz tam, zafer yakındır" diyerek iddialı bir duruş sergiledi.

Çanakkale destanında kahraman annelerin özverili mücadelesine atıfta bulunan Atilla, "Nasıl ki, Çanakkale destanında o eli öpülesi Kahraman Analar mühimmat taşıyarak, kahramanlık yazdıysa; bugün aynı ruh ve inanç ile mücadele ederek, seçim büromuza gelen annelerimizin kararlılığıyla 31 Mart'a Ceylanpınar'da destan yazacağız ve kazanacağız!" ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Atilla, vatandaşların destek ve teveccühüyle güçlendiklerini belirtti. Ceylanpınar'ın geleceği için büyük bir kararlılıkla yola çıktıklarını dile getiren Atilla, "Halkımızın gönlünde taht kurmuş olan AK Parti'nin bayrağını daha da yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ceylanpınar'ın her köşesine hizmet götürmek, sorunları çözmek ve ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

 

AK Parti'nin Ceylanpınar'daki seçim bürosunda bir araya gelen vatandaşlar, Atilla'nın sözlerine büyük bir coşkuyla destek verdi. Seçim öncesindeki bu heyecanlı süreçte, Atilla'nın iddialı ve kararlı duruşu, AK Parti'nin Ceylanpınar'daki hedeflerine olan inancı ve vatandaşların desteğiyle 31 Mart'a yönelik büyük bir umutla bakılıyor.

 

Seyyithan Atilla liderliğindeki AK Parti, Ceylanpınar'da destan yazma hedefiyle seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ilçe halkı da büyük bir heyecan ve coşkuyla seçim gününü bekliyor.