Sıkça karşımıza çıkan ve bizim gizli huylarımızı ortaya çıkartan kişilik testlerine bir yenisi daha eklendi. Yapılan bu kişilik testleri sosyal hayatımızdaki bazı sorun olan özellikleri ve karakterlerimizi ortaya çıkartıyor. Bunlardan biri olan bu kişilik testi kendinizin bile kabul etmekte zorlandığınız bir özelliğinizi ortaya çıkartıyor. Peki sizin herkesten sakladığınız huyunuz ne? İşte gelin beraber öğrenelim.

İLK BAKIŞTA DAĞ GÖRDÜYSENİZ...

İlk olarak resme dikkatlice bakın. Eğer resimde ilk olarak dağ gördüyseniz güçlü ve duruşlu bir yapıya sahipsiniz. Kırılgan yanlarınızı saklamayı tercih ediyorsunuz. Bu nedenle çevrendekiler hassasiyetinizin farkında değil. Duygularınızı daha anlaşılır ifade edebilirsiniz.

k545454-15.jpg

RESİMDE İLK KAR DETAYINI GÖRDÜYSENİZ...

Resme baktığınız zaman ilk kar detayı dikkatinizi çektiyse huzurlu ve sakin bir iç dünyanız var demek oluyor. Ancak yargılanmaktan nefret ediyorsunuz. Sizi tanımak için yakınlaşmak gerekiyor. Sevilmemenizin imkanı yok.

İLK SU DETAYINA BAKTIYSANIZ...

İlk bakışta su detayı dikkatinizi çektiyse derin bir iç dünyanız var demektir. Olaylara herkesten farklı yaklaşabiliyorsunuz. Danışılmaya en uygun insanlardan birisiniz. Fakat çevrenizdekiler bu bilgeliğinizin farkında değil.

İLK AĞAÇLARA ODAKLANDIYSANIZ...

Resimde ilginizi ilk ağaçlar çektiyse baskın bir kişiliğiniz var demektir. Fakat insanlara daha ılımlı yansıyorsunuz. Bunun nedeni içinize patlamalarınız. Ne kadar fena olduğunu sizi yakından tanıyanlar bilir.

k5454-8.jpg

RESİMDE İLK YANSIMALARA BAKTIYSANIZ...

Sanatçı olmak için doğmuşsunuz. Fırsat verilmediği için yeteneğinizi keşfedememişsiniz. Kendinize imkan vermelisiniz.