Astor Enerji Şanlıurfaspor, 7 Nisan’da Galatarasay-Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Final Maçı için taraftara protokol tribünüyle ilgili bir duyuru yapıldı.

 

Süper Kupa maçı nedeniyle tadilatın başlatıldığı protokol tribünüyle ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

“Sezon başından bu yana bizi yalnız bırakmayan ve her defasında isimleri protokol tribününe kulübümüz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yazılarak maça giriş yapan çok değerli taraftarlarımız;

 

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa müsabakasının stadımızda oynanacak olmasından dolayı protokol tribünümüz yapılan tadilat nedeniyle Süper Kupa maçına kadar kapalı olacaktır.

 

Değerli Taraftarlarımız Pazar günü oynanacak Astor Enerji Şanlıurfaspor - Göztepe müsabakası ve Süper Kupa maçına kadar olacak tüm müsabakalar için Pasolig kartları ile Gold sağ tribününden 75 TL karşılığında bilet yüklemesi yaparak maça giriş yapmaları gerekmektedir.

 

Protokol tribünde daha önce kulübümüz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından isimleri yazılan saygıdeğer taraftarlarımızın maç günleri Passolig Kart satışı yapılmadığı, sadece bilet satışı yapıldığından dolayı Passolig kartlarını maç gününden önce almaları gerekmektedir.”