Göbeklitepehaber.com
HV
19 MART Salı 10:27

URFA'YA YENİ STAD MI GELİYOR ?

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol, sosyal medyada katıldığı bir programda yeni bir stat projesinin olduğunu ve yerinin Karaköprü’de olacağını söyledi.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-06-2023 12:18   Güncelleme : 03-06-2023 13:16
URFA'YA YENİ STAD MI GELİYOR ?

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da vatandaşlar spora yönelik yatırımların artmasını bekliyor. Halihazırdaki 11 Nisan Stadyumunun saha ile taraftar arasında uzak kalması nedeniyle taraftar rakip futbolcular üzerinde baskı kurmakta zorlanıyor. Yeni yapılması planlanan stadın taraftar baskısının da dikkate alınması yönünde taraftardan mesaj var.

Play-off mücadelesi için rakibini bekleyen Şanlıurfaspor, Bolu’da hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. 1.Lige çıkmak isteyen sarı yeşilli ekip bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öte yandan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol, sosyal medyada katıldığı bir programda Karaköprü de 20 bin kişilik yeni bir stadın yapılacağını hatta ihalesinin de yapıldığını ileri sürdü. Taraftar ise sosyal medya yorumlarında 20 bin kişilik stadın Urfa’ya yetmeyeceğini söyledi. Bu yorumlar karşısında Başkan İzol, Süper Lig’e çıkalım da 20 bin olsun dedi.

Başkan İzol sözlerinin devamında ise şunları kaydetti;

“Bildiğim kadarıyla Karaköprü’de bir stat projemiz var, 20 bin kişilik Şanlıurfa’nın mabedi olacak bizi hep üste taşıyacak adımlar atılıyor. Karaköprü’ de yeri de belli en kısa sürede planlama içerisinde alınıp yetkililer tarafından, Spor Bakanlığı tarafından ihale ediliyor. Yapıldığı zaman en kısa sürede tamamlanacak ondan sonrada yeni evimize geçip rakiplerimizi bekleyeceğiz” dedi.

ABDÜLHAMİT DERMANABDÜLHAMİT DERMAN

YORUMLAR