MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada "Depremde zarar gören Harran Devlet Hastanesi yıkılarak yerine modern yeni bir bina yapılarak, Harran'a yakışır bir şekilde devlet hastanesi yapacaklarını söyledi. 

Vekil Özyavuz; Bu konuda sağlık bakanlığımız ile gerekli görüşmeler yapılmış bir an önce çalışmaların başlaması için tüm paydaşlar harekete geçmiştir. Bunun bir seçim müjdesi olarak algılanmaması lazım. Bu bizim Harran'a olan bir görev borcumuzdur çünkü kıymetli hemşehrilerimiz her zaman yanımızda elif gibi dik durarak bizlere destek olmuşlardır. 

Bizlerde başta cumhur ittifakının değerli genel başkanları Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin direktifleri ile bu millete hizmetkar olmak için sadece seçimden seçime halkın taleplerini dinleyen siyasetçilerden olmayıp, her zaman onların sorunlarını çözüme kavuşturan bir siyasi anlayış ile sahada olmaya devam edeceğiz. Harran'ın çözüme kavuşamayan bir tek sorunu dahi kalmayana kadar bu çalışmalarımız devam edecektir. Harran ve diğer 12 ilçemizde yakından ilgilenerek tüm yatırım hizmetlerin yakın takipçisi olacağız. Açıklamasında bulundu.