Göbeklitepehaber.com
VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME HİJYEN DESTEĞİ 
ŞANLIURFA HABERLERİ

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME HİJYEN DESTEĞİ 

Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için okullar bölgesinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
04-09-2025 15:31 1 dk okuma

 

Yürütülen çalışmalar kapsamında çevredeki yabani otlar temizlenirken, moloz ve çöpler toplanarak bölge genelinde temizlik sağlandı. Kaldırımlar ise köpüklü su ile yıkanarak tertemiz hale getirildi. Çalışmaların ardından okul çevresi, yeni döneme hazır hale getirildi.

Belediye Başkan Vekili Birgül Kılıç, Başkan Yardımcıları Cebrail Temel ve Nuri Olcan ile Belediye Meclis Üyeleri de saha incelemelerinde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Vekili Kılıç, yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen, öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize başarılar ve esenlikler diliyoruz,” dedi.

Viranşehir Belediyesi olarak temiz, düzenli ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda çalışmaların aralıksız süreceği vurgulandı.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFA HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.