Göbeklitepehaber.com
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 FETÖ sanığı Muğla'da yakalandı
GÜNDEM

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 FETÖ sanığı Muğla'da yakalandı

FETÖ/PDY üyesi oldukları suçlamasıyla yargılanmaları devam eden 17 sanık, Muğla'da deniz yoluyla, yasa dışı olarak Yunanistan'a çıkmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
09-09-2022 10:14 Güncellendi: 09-09-2022 15:17 1 dk okuma

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Sahil Güvenlik ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak' suçundan haklarında açılan davalar istinaf mahkemelerinde devam eden 17 sanığın yelkenli tekneyle denize açıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Sahil Güvenlik ekiplerince İblis Burnu açıklarında durdurulan teknede, aralarında meslekten ihraç edilen emniyet müdürü, öğretmen, polis memuru, avukat, hemşire ve komiser yardımcısı bulunan 17 sanık yakalandı.

YUNANİSTAN'A KAÇMAYA ÇALIŞIYORLARDI

Sanıkları yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçirmeye çalıştığı öne sürülen tekne kaptanı G.K. de gözaltına alındı.

Yakalananlar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.