Göbeklitepehaber.com
Zorunlu Deprem Sigortası Tarifesinde Değişiklik Yapıldı
GÜNDEM

Zorunlu Deprem Sigortası Tarifesinde Değişiklik Yapıldı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Değişiklik Yaptı.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
07-03-2025 10:09 1 dk okuma

Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca ilan edilen tebliğ ile zorunlu deprem sigortası tarife ve talimat tebliğinde değişikliğe gidildi.

Buna göre; 31 Aralık 2016 tarihli ve 29935 üçüncü mükerrer sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde yer alan,75 TL, 65 TL, 55 TL, 45 TL ve 35 TL zorunlu deprem sigortası asgari pirim tutarları 1.441 TL, 1.283 TL, 1.092 TL, 1.024 TL, 765 TL, 546 TL ve 371 TL’den az olamaz.” şeklinde değiştirildi.

Karar, 8 Mart itibariyle yürürlüğe girecek.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.