Hayat koşulları her geçen gün zorlaştığı için insanlar artık yüksek maaşlı işlerde çalışmak istiyor. Lakin yüksek maaşlı iş bulmak o kadar da kolay değil. Bu kapsamda yeni yayınlanan bir iş ilanı duyanları çok sevindirecek. Büyük bir istihdam fırsatı sunan o kurum 40 bin lira maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Üstelik KPSS şartı yok! İşte iş ilanına ilişkin detaylar…

TÜRKSAT, 40 BİN LİRA MAAŞLA PERSONEL ALIYOR

TÜRKSAT, bünyesinde çalışacak nitelikli personeller için istihdam kapısını açtı. KPSS şartı istemeyen kurum, 40 bin lira maaş ödeneceğini de bildirdi. 18 Ekim tarihine kadar başvuruları alacak olan kurum, BT Veri Tabanı Uzmanı, Yapı İşleri Destek Personeli ve UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonları için personel arıyor.

Yeni çalışanları ile sahasını genişletmeye çalışan TÜRKSAT, toplamda 112 personel alacağını duyurdu. Bu doğrultuda BT Veri Tabanı Uzmanı pozisyonu için 1, Yapı İşleri Destek Personeli pozisyonu için 1, UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonu için ise 4 personel alımı yapılması planlanıyor. İstenen şartları karşılayan adaylar işe başladıkları takdirde 40 bin lira maaş alacak.

yeni-proje-003.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

Kurum, başvuruda KPSS şartı aramıyor. Öte yandan en fazla üç farklı başvuru yapılabilirken, adaylar yanlış ya da eksik belge teslim ederse başvuruları geçersiz sayılacak. Son başvuru tarihi ise 18 Ekim olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler ise TÜRKSAT resmi internet sitesi üzerinden kariyer sayfasına girerek başvuru yapabilir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Başvuru esnasında sunulması gereken belgeler şu şekildedir:

Mezuniyet belgesi veya YÖK denklik belgesi,

Barkotlu SGK hizmet dökümü,

Üniversiteye yerleştirme sınavı sıralamasını gösteren belge,

Yabancı dil puanı maddesine uygun yabancı dil belgesi veya öğrenim dilinin %100 İngilizce olduğunu gösteren belge.