Göbeklitepehaber.com
5 ÇOCUK BABASI İDAN EREN BİR AYDIR KAYIP!
ŞANLIURFA HABERLERİ

5 ÇOCUK BABASI İDAN EREN BİR AYDIR KAYIP!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki İdan Eren’den yaklaşık bir aydır haber alınamıyor.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
08-08-2025 10:27 1 dk okuma

Ailesi, Eren’in hayatından endişe ettiklerini belirterek, arama çalışmalarının hızlandırılmasını talep etti.

 

İddialara göre, 5 çocuk babası İdan Eren, 17 Temmuz günü saat 18.30’da Karaköprü İlçesinde bulunan iş yerinden ayrıldıktan sonra şehir merkezindeki Topçu Meydanı’na gitti. Gece saat 02.30’a kadar burada kaldığı öne sürülen Eren’in, daha sonra ticari bir taksiye binerek ortadan kaybolduğu ifade edildi.

 

Eşi Rukiye Eren, 15 gündür eşinden hiçbir haber alamadığını söyleyerek endişesini dile getirdi. Aile, kayıp başvurusu için emniyete müracaat etti.

 

Oğlu İsmail Eren ise babasının taksiyle, Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalı bölgesine gittiği bilgisini aldıklarını, ancak o andan itibaren kendisine bir daha ulaşamadıklarını ifade etti. Baba Eren’in hayatından endişe ettiklerini söyleyen İsmail Eren, yetkililere seslenerek arama çalışmalarının hız kazanmasını istedi.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFA HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hekimler İçin Zorunlu Sigortada Yeni Dönem

Akışın sonuna geldiniz.