İnternet arama motorlarında en çok araştırılan konulardan biri de emekli promosyon tutarlarıyla ilgili. Peki emekli promosyonları ne kadar oldu? TEB emekli promosyonu ne kadar? TEB emekli promosyonuna nasıl başvuru yapılır? TEB emekli promosyonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİ PROMOSYON TUTARI TEB

Emekli promosyonlarıyla ilgili sık sık araştırma yapılırken resmi açıklamayı Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün yaptı. Ergün'ün açıklamasına göre TEB emekli promosyon tutarı ile ilgili anlaşma sağladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için verilecek emekli promosyon tutarı yükseltildi. Bankalar arasında yaşanan promosyon yarışmasından en çok faydalanan kesim de emekli vatandaşlar oluyor. TEB, yapılan anlaşma kapsamında verilecek emekli promosyon tutarını 8 bin TL olarak belirledi. Aynı zamanda yanında emekli vatandaş getirenlere de kişi başı 250 TL ek nakit ödemesi yapılacak.

TEB Emekli Promosyon Tutarları ve Başvuru Tarihi

EMEKLİ PROMOSYONUNDA REKOR TUTAR

TEB Ağustos ayı için emekli vatandaşlara 7.500 TL promosyon veriyordu. Yapılan anlaşmayla birlikte TEB emekli promosyon tutarı 8 bin TL olarak belirlendi. Emekli maaşını TEB'e taşıyan emekli vatandaşlara koşul sunulmaksızın 8 bin TL ödeme yapılacak. TEB yükselttiği rakamla birlikte emekli promosyon başvuru tarihini de uzattı. Nakit promosyon ödemesi almak isteyen vatandaşlar 30 Eylül'e kadar TEB şubesine giderek başvurularını yapacak. Emekli promosyonu onaylandığı zaman ödemeler 3 gün içinde vatandaşın hesabına yatırılacak.