31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi akrabalarıyla bir araya gelerek hem destek isteyip, hem de yerel seçimlerde Bozova'da yeniden seçimi kazanmak için 31 Mart'a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Başkan Suphi Aksoy, yaptığı açıklamada bugün burada siz kıymetli akraba, eş ve dostlarımla birlikte olmak beni son derece memnun etmiştir.

Başta sizler olmak üzere tüm Bozovalı hemşerilerimizin desteği ile 31 Mart akşamı yeniden zaferle çıkacağız. Bugüne kadar ilçemize yaptığımız hizmetler, yaptıklarımızın teminatı olacaktır.

 

1 Nisan itibarıyla hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde kazanan sizler ve Bozova olacaktır. 31 Mart seçimlerine kadar hep birlikte çalışarak zaferimize ulaşacağız, dedi. Bozova ilçe merkezinde yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Suphi Aksoy'a Bozova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Aksoy, iş adamı Mehmet Nihat Satıcı, başta olmak üzere birçok kesimden de Başkan Aksoy'a destek verildiği görüldü. Yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Suphi Aksoy hem sohbet etti hem de seçim sürecinde tam destek istedi.