Göbeklitepehaber.com
BAŞKAN İNAN, TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
ŞANLIURFA HABERLERİ

BAŞKAN İNAN, TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
01-08-2025 15:44 Güncellendi: 02-08-2025 17:25 1 dk okuma

İlçenin daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevreye kavuşması adına gece gündüz demeden görev yapan temizlik çalışanlarına teşekkür eden Başkan İnan, ekiplerin özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

 

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Cebrail Temel, belediye encümenleri ve Temizlik İşleri Müdürü de katıldı. Program süresince personelin talep ve önerilerini dinleyen Başkan İnan, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

 

Temizlik personelinin her türlü hava koşulunda, zorlu şartlar altında görev yaptığını vurgulayan Başkan İnan, “Yürüttüğünüz görevin ne kadar ağır ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Belediyemizin en önemli hizmet alanlarından birini sizler omuzluyorsunuz. Sıcak soğuk, yağmur çamur demeden özveriyle çalışan emekçi arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Personelimiz huzurlu ve mutluysa, bizler de aynı şekilde kendimizi güçlü hissediyoruz. El birliğiyle daha temiz ve güzel bir Viranşehir için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Program sonunda Başkan İnan, tüm temizlik personeline kolaylıklar dileyerek teşekkürlerini iletti.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFA HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.