Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi göreve başlar başlamaz ilçenin her alanıyla ilgilenip sorunların çözümü için çalışmaya başladı. Başkan Çiftçi, TFF 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor Kulübünü iş insanları Feridun Geçgel ve Kemal Saraçoğlu ile birlikte ziyaret etti.

 

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor yönetiminden kulübün durumuyla ilgili bilgi alırken, değerli iş insanlarıyla birlikte şampiyonluk mücadelesi veren kulübün her anlamda arkasında duracaklarını iletti.

Başkan Nihat Çiftçi ziyaretin ardından bir açıklama yaparak Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfa ve Karaköprü için önemli bir değer olduğunu belirterek kulübün başarısı için çalışacaklarını dile getirdi.

 

Başkan Çiftçi, “Karaköprü Belediyespor’umuz şu anda ikinci lige yükselme mücadelesi veriyor ve burada kulübümüzün durumunu değerlendirdik. Şu anda futbolcularımız bayram tatilinde ancak geldikleri zaman onlarla da bir araya geleceğiz ve kalan iki maçı kazanıp şampiyon olmaları için desteğimizi sunacağız. 

 

Tüm imkânlarımızla kulübümüzün arkasında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, bayramdan hemen sonra planlamalarımız başlayacaktır. Buradan kulüp yönetimimize emekleri için teşekkür ediyorum, kulübümüzün yanındayız hiç merak etmesinler” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyespor ziyaretinde Başkan Nihat Çiftçi’ye Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Aksoy, Astor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, Saraçoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Saraçoğlu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.