Göbeklitepehaber.com
BAŞKAN ÖZYAVUZ BAYRAM ÖNCESİ YÜZLERCE ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ
SOSYAL

BAŞKAN ÖZYAVUZ BAYRAM ÖNCESİ YÜZLERCE ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Ramazan Bayramı öncesi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
19-03-2026 13:10 1 dk okuma

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaşayan yüzlerce yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldürmek amacıyla kapsamlı bir yardım kampanyası düzenledi. Başkan Özyavuz tarafından yürütülen çalışma kapsamında, çocuklar için yeni kıyafetler, ayakkabılar ve çeşitli giyim eşyaları temin edildi. Bayram öncesi dönemde hassasiyetle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırılan bu destekler, minik yüreklerde büyük sevinç yarattı.

Başkan Mahmut Özyavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bayramlar paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı mübarek günlerdir. Çocuklarımız geleceğimizdir; özellikle yetim, öksüz ve maddi imkânı sınırlı olan evlatlarımızın bayram coşkusuna ortak olmak, bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da çocuklarımıza en güzel hediyeleri ulaştırmaya çalıştık. Onların gülücükleri bizim en değerli bayram hediyemiz oldu" dedi.

Yeni kıyafetlerini alan çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, aileler de bu bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Özyavuz’a teşekkürlerini iletti.

 

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SOSYAL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.