Harran Belediyesi kültür ve sosyal İşler müdürlüğü ilçede bulunan engelli vatandaşların taleplerini geri çevirmeyerek, hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneğini Harran ilçemizde hayata geçireceğiz diyen Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz hem mahalle gezilerinde hem de vatandaş buluşmasında kendisine iletilen talepleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. İsmail Taş isimli gencin talep ettiği akülü tekerlekli sandalyesini teslim eden Başkan Özyavuz, İsmail Taş’ın mutluluğuna ortak oldu.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşları her zaman kucakladıklarını ifade eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz açık kapı sisteminde vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz günde, İsmail Taş kardeşimiz akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Bu talebini hemen yerine getirdik. Engelleri gülümseme ile aşan İsmail kardeşimizin mutluluğuna ortak olmak bizim için paha biçilmez bir duygudur. Harran'da hep birlikte el el ele vererek, engelleri ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Açıklamasında bulundu.