Cumhur ittifakı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz, bir yandan kırsal mahalleleri gezerek, seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da seçim ofisine gelen vatandaşlarla da birebir görüşerek, hasbihal edip, istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Göreve geldiğimiz günden bu yana Milletimizle aramıza hiçbir aracı koymadık. İlk günkü aşk, sevgi ve muhabbetle birbirimize olan bağlılığımızı sürdürdük diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Seçimler gelip geçici önemli olan eserlerle kalıcı hizmetlerle Milletimizin gönlünde yer edinebilmektir. Cenab-ı Allah’a hamd olsun ki bizler çalıştık, hizmet ettik. Hemşerilerimizde destek ve dualarıyla yanımızda duruyor. Milletimizin sonsuz destekleriyle çıktığımız bu kutlu yolculuğun sonu zafer olacaktır inşallah.

Hüseyin Kudak: “Eskiden bir aracı olmadan Belediyeye giremiyorduk. Şimdi bu düzen değişti. Direkt başkanın yanına gelir, derdini çözer. Adam fakirlerin babası. Hizmeti her kesime eşit mesafede götürüyor. Cuma Fındıkoğlu: “Mahmut Başkan çalıştı, çalışıyor. Gece gündüz koşuyor. Mahmut'un yaptığını kimse yapamadı. Onun için Mahmut Özyavuz. Genç başkan, Gecesini gündüzüne katıp çalışıyor. Ne dağ tarafını bıraktı, ne de ovayı bıraktı. Onun için herkes Mahmut Özyavuz diyor”. Diye konuştu

Özlüce Mahalle muhtarı İchebel Gökak: Özlüce 3 dönem içerisinde Mahmut Özyavuz gibi hiç bir başkan gelmedi hizmet yönünden. Allah razı olsun ondan. Biz her daim onun yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde destekliyoruz. Elimizden geldikçe son noktaya kadar beraberiz.” Dedi.

Mehmet Durgun: “Daha önce birkaç devre geçti, geldi. Başka kişilerde belediye başkanı oldu, faydalanmadık, hizmet göremedik, Ben bilgiliden sesleniyorum. Bilgili, Arapça adı ‘Aburcum’. Aynı köyde 4 tane taziye evi ve bir cami yaptı. Hizmeti gördük. Evimize kadar asfalt yaptı. Hayvanlarımız ahır kapılarına kadar asfalt yaptı. Hizmeti çok gördük, memnunuz. Biz değişim istemiyoruz. Ölümüne kadar destek veriyoruz” diye konuştu.

Hamet Ergin: “Genci, yaşlısı, ailesi Başkanımızdan memnunuz. 2019’dan beri başkanlığı devir aldı. Durmadı. Çalışmaların yüzde 80’i yapıldı. Yapılmayan yüzde 20 kaldı onu da yapacak inşallah. Seçmenleri de arkadaşlarımız da biraz sabır göstersinler kalan çalışmaları da tamamlayacak.” Diyerek sözlerini noktaladı.