Göbeklitepehaber.com
BİRECİK’TE AİLE TEMALI SEMİNER DÜZENLENDİ...
ŞANLIURFA HABERLERİ

BİRECİK’TE AİLE TEMALI SEMİNER DÜZENLENDİ...

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi iş birliğinde,  2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi münasebetiyle merkez ve taşra ilçelerinde aile temalı seminerler düzenlenmeye başlandı. İl Müftüsü Ramazan Tolan, Birecik İlçesinde düzenlenen seminerde, ailenin önemini anlattı.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
16-10-2025 13:15 1 dk okuma

Birecik İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ilk seminer, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirildi. Seminere, Birecik İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehdi Turgut da katıldı.

Seminerde İl Müftüsü Ramazan Tolan, “İslam’da Ailenin Önemi, Anne ve Babanın Yeri, Ailenin Korunması” konularında katılımcılara hitap etti. Müftü Tolan, İslam’da ailenin kutsallığına dikkat çekerek hadislerden örnekler verdi.

 

AR-GE üyesi eğitimci Muharrem Çelik ise “Öğrencilerin Akademik Başarısında Ailenin Rolü ve Yaklaşımı” konulu sunum gerçekleştirdi. Eğitimci Çelik, seminerde interaktif ve drama yöntemlerini kullanarak eğitimi daha etkili hale getirdi.

 

Seminerin ardından Müftü Tolan ve Eğitimci Muharrem Çelik, Birecik Kız Meslek Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere ailenin önemi ve değeri üzerine bilgilendirmelerde bulundu.

 

Program sonunda İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, İl Müftüsü Ramazan Tolan ve Eğitimci Muharrem Çelik’e çiçek takdim etti.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFA HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.