Göbeklitepehaber.com
Deniz Poyraz Urfa'da anıldı
ŞANLIURFA HABERLERİ

Deniz Poyraz Urfa'da anıldı

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
17-06-2025 16:27 1 dk okuma

DEM Parti Urfa İl Örgütü Kadın Meclisi, İzmir'de katledilen Deniz Poyraz'ı anmak için il örgütü binası önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Urfa Barış Anneleri Meclisi üyeleri, Urfa Emek ve Demokrasi Platformu birleşenleri, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il örgütü temsilcileri, DEM Partili belediye eşbaşkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Deniz Poyraz'ın fotoğraflarının yer aldığı "Unutmadık unutmayacağız" ve "Deniz Poyraz ölümsüzdür" yazılı dövizlerin taşındığı açıklamada konuşan DEM Parti Riha İl Eşbaşkanı Ayşe Sürücü, Deniz Poyraz'ın nasıl katledildiğini hatırlatarak "Katliamı kınıyoruz. Organize bir katliam yapıldı. Ancak etkin bir soruşturma yapılamadı. Karanlık güçler karanlıkta bırakıldı. Karanlık güçler ortaya çıkarılmadan toplumsal, onurlu bir barışı konuşamayız. Yeni bir sürecin içindeyiz. Sayın Öcalan tarihi bir çağrı yaptı. Bu çağrı çevresinde örgütleniyoruz. Barışın olası için Denizler katledilmemeli" diye konuştu. 

 

Anma "Şehît namirin" sloganları ile son buldu.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFA HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.