Son günlerde yapılan hatalı adres bilgileri sonrasında vatandaşlar ikamet sorgulama yöntemlerini araştırmaya başladı. Aynı adreste oturan kişilerin adreslerini sorgulaya bilecekleri sistem olan e-devlet resmi olarak ikamet ettiğiniz adresi göstermektedir. Sosyal medya üzerinden adres kaydı hakkında yapılan yorumlar vatandaşları endişelendirdi. E-devlet sistemi üzerinden “Evimde kim oturuyor” sorgusu yapabilirsiniz. İşte e-devlet ikamet belgesi sorgulama yöntemleri…

EVİMDE KİM OTURUYOR E-DEVLET SORGULAMA

Ev adresi üzerine kimin kayıtlı olduğunu öğrenmek isteyen birçok kişi evimde kim oturuyor? sorusunun yanıtını aramaktadır. E-devlet sistemi üzerinden Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi Sorgulama yöntemi ile yerleşim yerinizi ve adres bilgilerinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Yerleşim adresinizi barkodlu belge ile görüntüleyebilirsiniz.

E- devlet adres sorgulama

E-devlet üzerinden pek çok farklı kolaylık sağlanırken bunlardan bir tanesi de adres sorgulama yöntemidir. Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi Sorgulama yöntemi ile sorununuza çözüm bulabilirsiniz.