Şanlıurfa’daki televizyonların ortak yayınına katılan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin Şanlıurfa’da favori parti olduğunu dile getirdi.

 

Ulusal düzeyde yapılan bir anket tarafından da Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da önde olduğunu aktaran Gülpınar,
“Umarım kesintilere rağmen, sabotaj demeyeceğim artık, verimli bir yayın olmuştur. İzleyen izleyebildiği kadar izledi umarım.  

 

Sadece Hadi Bey’in söylediği yerden bir ilave yapacağım. Kimseye kazandırmaya veya kimseye kaybettirmeye gelmedik. Bizim derdimiz Yeniden Refah Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin legal, siyasi, vatanını, milletini seven bir parti olarak, uzun yıllardır zaten Milli Görüş çatısı altında hizmet eden bir parti. Bugün Yeniden Refah adı altında bu hizmetlere devam edecek inşallah. Seçimin favori partisiyiz. Biraz önce bir anket sonucu, ulusal düzeyde, çok tanıdığımız, bildiğimiz bir anket firmasının sahibi tarafından yapılmış. Urfa’da şu anda Yeniden Refah Partisi’nin önde olduğu çok net bir şekilde açık ortada ama bilimsel olarak da teyit edilmiş durumda” ifadelerini kullandı.