Bakalım maskenin altında ne saklıyorsun? Hadi onları parçalayalım ve gizli arzularınızın ne olduğunu ve gerçekte nasıl bir insan olduğunuzu öğrenelim. Aşağıdaki altı maskeden birini seçin.

MASKE 1: ONAYLANMAYINCA KİLİTLENİYORSUNUZ

Sürekli olarak çevrenizdeki insanların desteğine ve onayına ihtiyacınız var. İşlerinizin başarısı, desteğinizin ne kadar güçlü olduğuna bağlıdır. Övgü almazsan gücünü kaybedersin. Büyümeye devam etmek için başarılarınız için övülmeniz gerekir. Fena değil. Sadece yakınınızda sizi destekleyecek ve gerekirse tavsiye verecek insanlara ihtiyacınız var. Ama sadece seni gerçekten önemseyenler.

Herkesten tavsiye istemek zorunda değilsin. Kendinden emin olmak. Bir şey söylemek istiyorsan söylemen yeterli. Kimse seni yargılamayacak.

İçine çekilmemelisin, yanlış anlaşılmaktan korkmayı bırakırsan ve durumu bırakırsan duyulur ve anlaşılırsın.

MASKE 2: RAHAT BİR YAŞAM DENGE VE UYUMDUR

Denge ve uyum, rahat bir yaşam için ihtiyacınız olan iki şeydir. Herhangi bir çatışma durumunda, bir uzlaşma bulmaya çalışırsınız ve kendinizi yalnızca hoş insanlarla çevrelersiniz, enerji vampirlerinden kaçınırsınız .

Hayatınızda her şeyden önce denge için sürekli çabalıyorsunuz. Kendinizdeki uyumu kaybettiğinizi düşünüyorsanız, durumu hemen düzeltin. Örneğin, sevdiğiniz biriyle olan bir kavga sizi çıkmazdan çıkardıysa, bir an önce barışmaya çalışacaksınız. Kendini suçlu hissettiğin için değil, hayatında uyuma ihtiyacın olduğu için.

Denge iyidir. Ancak gelişiminizi sınırlamadığı sürece. Bazen bu denge boğucu bir konfor alanı haline gelir. Adım attığınız zaman ayırt edebilmek önemlidir.

maske.jpg

MASKE 3: ENGELLERİ FARK ETMİYORSUNUZ

Temel yaşam öncelikleri sevgi ve bilgeliktir. Tüm ruhunuzu içine koyarak, herhangi bir işe tam sorumlulukla yaklaşın. Hedefi zaten görüyorsanız, engelleri fark etmezsiniz.

Genellikle bu insanlar her şeye istedikleri gibi sahiptir. Onaylanmaya ihtiyaçları yok , kimliklerini gizlemeleri gerekmiyor . Sadece hayattan zevk alırlar ve hedeflerine güvenle giderler. Ve hedeflerine ulaşmak için ne kadar çaba harcamaları gerekeceği hiç önemli değil.

MASKRE 4: TAVSİYELEREE KULAK VERİYORSUNUZ

Seçiminiz, fikir ve tasarımlarınızın kabul görmesine çok ihtiyaç duyduğunuzu gösteriyor. Düşüncelerinizi sizi destekleyenlerle paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz. Harekete geçmeden önce genellikle tavsiye isteyin.

MASKE 5: İLHAM KAYNAĞINIZI BULMANIZ GEREKİYOR

Sen büyük yaratıcı potansiyele sahip bir insansın. Ana şey, ilham kaynağınızı bulmaktır. Sadece en saf haliyle - çizim veya müzik - yaratıcılıktan değil, aynı zamanda kendi ellerinizle güzellik yaratmaktan da bahsediyoruz . Böyle bir hobi sizin için iyi bir gelire dönüşebilir.

Ofiste aynı tür işlerin baskısı altındasınız. Kendinizi bu duruma ait hissetmiyorsunuz.

İşinizden zevk alırsanız, muazzam sonuçlar görmeye başlayacaksınız.

MASKE 6: GÜVENLİK VE GELECEK SİZİN İÇİN ÖNEMLİ

Bu maskenin seçimi, en büyük gizli arzunuzun ailenizin tüm üyeleri için güvenli bir gelecek yaratmak olduğunu söylüyor. Sorumluluk, çok çalışmanıza ve başkalarıyla ilgilenmenize neden olur.

Çoğu zaman arzularınızı unutuyorsunuz. Senin için aile her şeyin üstünde. Daha fazla rahatlamayı öğrenmeli, sevgilinize daha fazla dikkat etmelisiniz.