İlçede gerçekleştirdiği yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını kolaylaştıran Harran Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen çalışmalarda şehrin bir çok noktasında parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Harran Belediyesi esnaf ve ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için Belediye Çarşısına ek olarak yapılan yeni dükkanların önünde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

 

 Amaçlarının her daim hayatı kolaylaştıran hizmetlerde öncülük etmek olduğunu söyleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz;

Harran ilçemizde daha önceden şehrimizin tarihi görüntüsüne yakışmayan derme çatma dükkanları yıktık ve esnafımıza Belediye Çarşısına İnşa ederek, hepsini bir araya topladık. Karşılıklı ve tek bir caddede inşaa ettiğimiz 250 iş yerinin tapusunu esnaf kardeşlerimize dağıtmıştık. Bugün de esnafımız için inşa ettiğimiz yeni dükkanların  parke taşı döşeme işlemini yapıyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, Esnafımıza da bereketli işler, hepsine selamlarımı, sevgilerimle iletiyorum. Açıklamasında bulundu.