Harran Ünüversitesi’nde eğitim öğretim uzaktan eğitim sistemiyle başladı. Uzaktan eğitimle işlenecek tüm dönem dersleri için canlı yayın uygulaması olarak "Microsoft Teams" kullanılacak.

 

Harran Ünüversitesi’nden yapılan açıklamaya göre

 

Sevgili Öğrenciler,

 

27 Şubat 2023 tarihinde başlayacağımız 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine yönelik uzaktan eğitim sistemimiz aktif edilmiştir. Uzaktan eğitimle işlenecek tüm dönem dersleri için canlı yayın uygulaması olarak "Microsoft Teams" kullanılacaktır. Bu kapsamda canlı dersleri takip için Teams uygulamasına herhangi bir e-posta adresinizle kayıt olmanız gerekmektedir.

Uzaktan eğitimin gerçekleştirileceği Öğrenme Yönetim Sistemimize https://ue.harran.edu.tr/  adresine tıklayarak erişebilirsiniz. Kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifrenizse öğrenci bilgi sistemi (OBS) şifrenizdir. Sisteme e-devlet şifresiyle giriş yapılamamaktadır. Bu nedenle OBS'ye e-devlet üzerinden giren öğrencilerimiz OBS şifrelerini buraya tıklayarak alabilirler. Uzaktan eğitim sisteminde bu şifrenin aktive olması için, OBS şifrenizi aldıktan sonra yeni şifreyle OBS'ye bir kez girmeniz zorunludur. 

Öğrenme Yönetim Sistemi ve Teams uygulamasının kullanımına yönelik ayrıntılı kılavuzumuzu mutlaka inceleyiniz.